Beşir Kulübünde kaldı
Sakaryasporda 4 yılını doldurmuş olan Yeşil-siyahIıların başarılı ve çok seviIen futbolcusu Beşir Be la t kulüp vöneticileriyle yaptığı görüşmede transfer bedeli olarak hiç bir meblağ talep etmeden bunun taktirini kulübe bırakarak futbol hayatına tekrar Sakaryasporda devam ettireceğini belirtmiş ve böylece başka kulübe gideceği yolunda çıkarılan haberleri tekzip etmiştir. Ve adı geçen futbolcunun bu hareketi kulüp tarafından taktirle karşılanarak Sakaryaspor transfer komitesinden bir yetkili bu konuda şunları söylemiştir. 4 yılını dolduran futbolcumuz Beşirin transfer ücretinin taktirini kulübe bırakması bizleri çok memnun etmiş olup birde futbolcumuzun bu samimi hareketi üzerine kendisine verilmesi evvelce kararlaştırılmış bulunan meblağdan daha fazlasını vereceğiz.
İsmet anlaşacağız diyor
Diğer taraftan yine 4 yılını doldurmuş bulunan jsmete kulüpten 5o bin lira talep etmiş isede bu miktar kulüpçe fazla görülmüş ve konunun yönetim kurulanda tekrar görüşülmesi kararlaştırılmıştır. Ancak kendisiyle konuştuğumuz İsmet futbol hayatını çok sevdiğim yeşil siyahlı forma altındı devam ettirmek en yük arzumdur buradan ayrılmak bana zor geleceğinden esasen talebim ile kulübün teklifi arasında fazla bir fark olmadığından anlaşacağımızı tahmin ediyorum demiştir.
………………………………………..
Muhterem Hemşehrilerimiz
Sakaryasporun başarısı hepimiz için bir gurur olduğuna göre Yardımınızı Esirgemeyin
24/06/1969 Yeni Sakarya