Sakaryaspor olarak hedefimiz yurdumuzu Avrupa kupalarının birinde temsil etmektir.
Yazan: TUNCER TEPE (Sakaryaspor Başkanı)
Lige başarılı bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra girdik... Bunun nedeni olarak da İlk haftalarda üst üste başarılı sonuçlar aldık, Ancak daha sonra pek başarılı olamadık. Kendi sahamızda 1.5 yıldan ben ilk kez yenilgi aldık. Hedefimiz olan ilk beş sırada yer alamadık. Ancak Sakaryaspor düzelecektir. Ligi İlk üç arasında bitirip Avrupa kupalarının birinde yurdumuzu temsil etmek en büyük İsteğimizdir.
Yönetim kurulumuz alınan başarısız sonuçların nedeninin üzerinde durmuştur. Biz hepimiz ahenkli bir çalışma içindeyiz. Maddi sorunlarımız ise yok gibi bir şeydir. Bilindiği üzere Türkiye'de tüm kulüplerin çok ağır bir maddi sorunları vardır. Ama biz bunu yönetim kurulu içerisinde birlik ve beraberlikle çözümlüyoruz.
Sakaryaspor olarak tesis sorunlarımıza çözümler arıyoruz. Sosyal tesisler kuracağız. Bunun temelini attık. 1984 senesinde eğer herhangi bir aksilik olmazsa bitmiş olacak.
Bir diğer amacımız da Türk futboluna ve Sakaryaspor'a yeni yeni isimler kazandırmak. Bunun için ilk etapta futbol okulu açmayı düşünüyoruz Eğer federasyon izin verirse bunu da gerçekleştireceğiz.
Biz kulüp olarak hakemlere saygılıyız. Onlarla herhangi bir sürtüşmemiz olmamıştır. Her insan gibi onlar da zaman zaman hata yapabilirler.
Futbolcularımız ve teknik kadromuz. Sakaryaspor'un ligde iyi bir yere gelmesi için ellerinden geleni yapmışlardır ve yapacaklardır da.
16.01.1983 - Milliyet